De blog van Asher Isebia (3)

Vrouwen emancipatie

Er is de afgelopen eeuw veel veranderd in de wereld die wij kennen. Ook qua vrouwen emancipatie zijn er grote sprongen gemaakt. In principe worden mannen en vrouwen (in Nederland) gelijk behandeld, zoals dat ook zou moeten. Toch zijn er nog verschillen; financieel gezien maar ook in de omgang. 

Ik vraag me af wat de perfecte balans is. Vrouwen claimen vaak hetzelfde behandeld te willen worden als mannen, maar toch wordt het ouderwetse " deur open houden" " stoel aanschuiven" " betalen…

Doorgaan

Toegevoegd door Asher Isebia op 5 Maart 2012 op 16.11 — 3 commentaren

Op camera, ja of nee?

Voor het maken van een item worden er vaak mensen op straat gevraagd om hun mening. Hoewel het op beeld lijkt of deze mensen zonder morren voor de camera willen staan, wil dit lang niet altijd zo zijn. 

Soms vraag ik me echt af waarom mensen zo veel moeite hebben met gefilmt worden. Heeft dit te maken met verlegenheid, gebrek aan tijd, haat aan moderne media of angst voor misbruik van de beelden? 

 

Het lijkt er op dat een groot deel van de "camera weigeraars" niet…

Doorgaan

Toegevoegd door Asher Isebia op 27 Februari 2012 op 16.30 — 6 commentaren

IamTV analyse, wat is Ashers eerste indruk?

Analyse IamTV.nl

Als jij er als (nieuw lid) naar kijkt; wat is je eerste indruk?

 1.    De site heeft een community feel met duidelijke elementen van facebook (vind ik leuk, reageren) en youtube (home page lay out, recente activiteiten). De site…

Doorgaan

Toegevoegd door Asher Isebia op 6 Februari 2012 op 11.30 — Geen reacties

© 2016   Gemaakt door ROC Media.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden