IamTV analyse, wat is Ashers eerste indruk?

Analyse IamTV.nlAls jij er als (nieuw lid) naar kijkt; wat is je eerste indruk?

 1.    De site heeft een community feel met duidelijke elementen van facebook (vind ik leuk, reageren) en youtube (home page lay out, recente activiteiten). De site heeft een relatief hoog aantal leden,  een stuk meer dan ik denk dat er mensen in dienst zijn bij IamTV. Het bereik heeft dus de potentie flink hoog te zijn als iedereen ook echt actief is.

Wat voor mensen zijn lid?

2.    Ik vermoed dat de leden voornamelijk mensen zijn die nu en in het verleden voor IamTV hebben gewerkt, daarbij zijn er ook leden die afkomstig zijn van de Clipjesfabriek, Mamedia  en Allmedia. Waarschijnlijk is het idee van de site dat niet alleen deze mensen lid worden, maar ook mensen buiten het ROCmedia bedrijf met interesse in leuke filmpjes.

Wat is jou indruk dat de leden willen laten zien?

3.    Professionele creativiteit.

Typeer de laatste tien clips die gepost zijn.

4.    De clips zijn erg uiteenlopend, van filmpjes over iets wat op een vakantie verslag lijkt tot wat meer nieuwswaardige items met een journalistieke inslag.

Typeer de foto's.

5.    Veel natuurshots en close up foto’s van medewerkers.

Typeer de berichten.

6.    Reacties zijn vrijwel altijd positief met constructieve kritiek. Er is altijd ruimte voor verbetering, en dat zie je terug in de berichten.

Bekijk eens www.clipjesfabriek.nl. Wat zijn de belangrijkste verschillen?

7.    In eerste instantie lijken de twee sites op elkaar, sterker nog: naast de achtergrond is de lay out in een oogopslag identiek. Alleen heeft de Clipjesfabriek  een stuk minder leden.

Weergaven: 35

Opmerking

Je moet lid zijn van IamTV om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van IamTV

© 2016   Gemaakt door ROC Media.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden