Deze blog gaat over kansen.

Of eigenlijk niet helemaal, maar het heeft er zeker wel mee te maken.

Ik ben namelijk van mening dat sommige kansen de mens zodanig doet ontplooien, dat men tot zijn nagestreefde uiting komt.

Daarom wil ik ROCmedia bedanken voor de kans die ik heb om mijzelf op onder andere sociaal, zakelijk, creatief en professioneel gebied mij misschien te mogen ontplooien, precies daar waar mijn ambities liggen.

De sollicitatie heb ik dan ook als positief ervaren en ik raad aan om bij een volgende sollicitatieronde dezelfde procedure te doorlopen, aangezien het wederzijdse belang van enerzijds de stagiaires en anderzijds ROCmedia op deze manier goed tot uiting kwam. De opdrachten die we conceptueel uitwerkten in teamverband, gaven, naar mijn inziens, een goed beeld van waar ROCmedia zich zoal mee bezighoudt.

Ik wilde heel graag een filmpje laten zien die ik na de sollicitatie op school heb afgemonteerd, maar openbaarmaking daarvan is helaas nog niet toegestaan.


Heel binnenkort gaat dit wel mogen, dus ik zou dit graag over een paar dagen nog op deze blog willen toevoegen. Wel heb ik een profielfoto gekozen, waar ik te zien ben als jakhalspresentator.

Ik hoop op een positief bericht volgende week vrijdag en wellicht een voorspoedige samenwerking :)

Weergaven: 40

Opmerking

Je moet lid zijn van IamTV om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van IamTV

Reactie van Hendrik op 10 Juni 2012 op 23.08

ah ja een prive link zou geweldig zijn! Ben erg benieuwd! Ook ben ik benieuwd naar de INholland draait door opnames! Klinkt heel gaaf in ieder geval.

Reactie van Timo Klaver op 8 Juni 2012 op 21.43

Ah, ben net thuis van werk, wilde eerder reageren maar op mijn blackberry kan ik niet inloggen op deze site..

@Hendrik, ik zou zeker kritisch zijn als ik zou vinden dat dit nodig was haha ;), maar dat was niet het geval, ik was aangenaam verrast over het geheel en dat maakt mij enthousiast.

Haha wat apart dan van die kaartjescontroleur, geeft nogal de verkeerde boodschap als iemand in een jakhalsoutfit daar staat.. Maar om antwoord te geven op beide vragen: dit jakhalsitem heb ik gemaakt (script, montage etc.) voor een van de eerste opdrachten van school. Daarna heb ik nog jakhalspresentator mogen zijn voor InHolland Draait Door (waar het gehele leerjaar een uitzending van DWDD nabootste). Maar ik vind de scherpe jakhalsinsteek wat betreft het verslaggeven van actualiteiten vermakend. Ik houd er persoonlijk van om grenzen te verleggen en ik vind zeker dat het jakhalsconcept dit heeft gedaan.

De Rookie Awards (waar verschillende projectgroepen in onze afdeling een 'awardshow' genieten) is pas de 19e, maar ik kan proberen om een privélink te maken op youtube (dit is mogelijk, toch?) waar jullie iets eerder het filmpje mogen bekijken. De geheimhouding is namelijk meer bedoeld voor andere projectgroepen, aangezien er dus nog een awardshow aan komt :)

Reactie van Hendrik op 8 Juni 2012 op 13.26

Dag Timo, dank voor je aanwezigheid gisteren en ik hoopte nog even op een kritisch noot over onze aanpak, maar ook jij bent positief! Uiteraard leuk om te horen ;)

Ik ben benieuwd naar je filmpje wat binnenkort online komt!

Nog even een reactie op je Jakhals outfit, ik was laatst bij het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en de mannen die de kaartjes controleerde hadden ook allemaal een zwart pak met een rooie stropdas, 1 van hen waar ik me door liet controleren leek ook nog eens op Jakhals Thijs! Dus ik schrok me rot toen hij mijn kaartje aanpakte! Maar er kwam geen kritische vraag gelukkig ;) Maar ben ook benieuwd naar de vraag van Erwin en wat ik ook graag wil weten, wat spreekt je aan aan de Jakhalsen?

Reactie van Erwin Eijpe op 8 Juni 2012 op 11.08

Heb je ook iets mogen doen in de rol van jakhalspresentator?

© 2016   Gemaakt door ROC Media.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden